Gluteeniton kuitu-kuivakakku

Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään erillisessä kulhossa kaikki kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe (jonka voi jättää poiskin jos haluaa).

Kaada vaahtoon kuivat aineet, rasva, ja jogurtti sekoittaen välillä.

Kaada seos kakkuvuokaan.

Paista 40-45 minuuttia 175 C alatasolla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai gluteeniton jauheseos (Raisio), annos 200g5.4g19kcal0g4.6g0g0.2g
Kananmuna kuoreton5.4g7.8kcal0.7g0g0.5g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g2g15kcal0g0g1.6g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, fazer0.4g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 2g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Korppujauho, luontaisesti gluteeniton 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g113kcal2g14.8g4.8g2.4g
Valittu annoskoko19g57kcal1g7.4g2.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna10g28kcal0.5g3.7g1.2g0.6g
Arvot/100g100g294kcal5.2g38.3g12.4g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430323