JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g12g3.7kcal0.1g0.7g0g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g5g4.5kcal0.2g0.7g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Basilika, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g24kcal0.8g4.2g0g0.2g
Valittu annoskoko20g12kcal0.4g2.1g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Arvot/100g100g63kcal2.1g10.8g0g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382