Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 8.1g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g1.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2.2g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Riisi, keitetty, suolaa 3.4g4.6kcal0.1g1g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g2.2g5.6kcal0.4g0g0.5g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2.2g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g48kcal2.6g3.8g2.4g0.4g
Valittu annoskoko19g24kcal1.3g1.9g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.7g1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g124kcal6.7g9.8g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059