Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas2g5.7kcal0.4g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.7kcal0g0.3g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%3.3g2kcal0g0.1g0.2g0g
Poronliha 2.4g3.1kcal0.5g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g34kcal1.8g0.8g2.2g0g
Valittu annoskoko20g17kcal0.9g0.4g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.5g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g86kcal4.6g2.1g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283