Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 9g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi4.6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras1.8g5.9kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g2.8g2.8kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g24kcal1.2g4g0.2g0.8g
Valittu annoskoko20g12kcal0.6g2g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.3g1g0.1g0.2g
Arvot/100g100g61kcal3.1g10.3g0.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374