Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 5.1g8.4kcal0.9g0g0.6g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g4.3g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Porkkana, raaka, annos 100g2.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%1.7g1.8kcal0g0g0.2g0g
Voi 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g32kcal2g1.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko20g16kcal1g0.8g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.5g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g81kcal5.1g4.1g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440264