Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g8.1g10kcal1.5g0.1g0.4g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow2.5g8.5kcal0.2g1.9g0g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g3.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.3g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g43kcal3.6g4.8g1g0.2g
Valittu annoskoko20g21kcal1.8g2.4g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.9g1.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g109kcal9.2g12.2g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441155