Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g16g3.8kcal0.2g0.5g0g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Hunaja 1.1g3.5kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g53kcal0.4g2.8g4.2g0.6g
Valittu annoskoko20g27kcal0.2g1.4g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal0.1g0.7g1.1g0.2g
Arvot/100g100g136kcal1g7.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357