Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore11g3.1kcal0.1g0.6g0g0.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.5g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g2.8g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2.8g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.3g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g29kcal1.4g1.6g1.6g0.6g
Valittu annoskoko20g14kcal0.7g0.8g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.4g0.4g0.4g0.2g
Arvot/100g100g73kcal3.6g4.1g4.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727