Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 6.8g5.2kcal1.1g0g0.1g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g6.4g7.6kcal0.2g0.2g0.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)4.7g12kcal0.4g2.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g50kcal3.4g4.8g1.6g1g
Valittu annoskoko20g25kcal1.7g2.4g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.9g1.2g0.4g0.3g
Arvot/100g100g127kcal8.7g12.2g4.1g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858