Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g3.5g12kcal0.5g2.2g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 5g10kcal1g0g0.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti0.6g1.7kcal0g0g0.2g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)0.8g1kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska 5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g56kcal3g5.4g2.2g0.8g
Valittu annoskoko20g28kcal1.5g2.7g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal0.8g1.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g145kcal7.7g13.8g5.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124