Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g5g6.7kcal0.8g0g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g2.1g7.3kcal0.1g1.7g0g0g
Vesi6g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow2g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi1.5g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2g6.8kcal0g0.1g0.7g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g53kcal2g4.2g3g0.2g
Valittu annoskoko19g26kcal1g2.1g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal0.5g1.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g136kcal5.2g10.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524