Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g4.3g7.3kcal0.9g0g0.4g0g
Kesäkurpitsa7.6g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 2.2g6kcal0g0.1g0.6g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g1.1g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0g0.3kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g38kcal2.4g1g2.4g0.4g
Valittu annoskoko20g19kcal1.2g0.5g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.6g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g96kcal6.1g2.6g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186