Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g4.7g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Juustodippi, Pirkka 300g3.5g4.6kcal0.1g0.1g0.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.7g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras1.4g4.9kcal0.2g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g41kcal2.8g3.2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko20g20kcal1.4g1.6g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.7g0.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g104kcal7.2g8.2g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265