Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa2.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna (vanha, kuorittu)5g4.1kcal0.1g0.9g0g0.1g
Paprika, punainen3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 5g11kcal0.9g0g0.9g0g
Heinz ketsuppi0.6g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g37kcal2g3g1.8g0.6g
Valittu annoskoko20g18kcal1g1.5g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.5g0.8g0.5g0.2g
Arvot/100g100g94kcal5.1g7.7g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926