Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Viinietikka balsami2g0.7kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow4.1g37kcal0g0g4.1g0g
Silakkafilee 12g18kcal2g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g118kcal4g2g10.4g0g
Valittu annoskoko20g59kcal2g1g5.2g0g
Annoskoko puolitettuna10g30kcal1g0.5g2.6g0g
Arvot/100g100g303kcal10.3g5.1g26.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794