Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala1.8g5.6kcal0.3g1g0g0.2g
Maitojuoma, profeel, valio5.9g1.2kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1.8g0.7kcal0.2g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1.8g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g7.4g4.8kcal0.8g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g41kcal3.4g3.8g1.2g0.6g
Valittu annoskoko20g21kcal1.7g1.9g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.9g1g0.3g0.2g
Arvot/100g100g104kcal8.6g9.6g3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040