Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g6g5.6kcal0g1.3g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g7.1g9kcal1.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g39kcal3g3.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko20g20kcal1.5g1.6g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.8g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g100kcal7.7g8.2g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451