Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)3.3g12kcal0.4g2.3g0.1g0.1g
Tonnikala öljyssä 3.7g7.1kcal1g0g0.3g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g4.2g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g60kcal3.6g5.6g2.4g0.4g
Valittu annoskoko19g30kcal1.8g2.8g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal0.9g1.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g155kcal9.3g14.4g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78139