Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu2.5g7.6kcal0.1g0.1g0.8g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)3.2g1.9kcal0g0.1g0.1g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g3.8g9kcal0.7g0g0.7g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g5.5g18kcal0.7g3.6g0.1g0.3g
Valkoviini kuiva 1.5g1kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g84kcal3g7.8g4g0.6g
Valittu annoskoko19g42kcal1.5g3.9g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal0.8g2g1g0.2g
Arvot/100g100g216kcal7.7g20.1g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82979