Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.4g10kcal0g0g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa0.7g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g5.8g2.9kcal0.2g0.2g0.1g0g
Ruohosipuli, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g101kcal3.2g13.8g3.6g0.6g
Valittu annoskoko20g51kcal1.6g6.9g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g25kcal0.8g3.5g0.9g0.2g
Arvot/100g100g259kcal8.2g35.4g9.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238