Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä8g8.8kcal0.6g1.4g0g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Korppujauho 1g3.7kcal0.1g0.8g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki2g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g47kcal1.6g5.6g1.6g1.8g
Valittu annoskoko20g23kcal0.8g2.8g0.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.4g1.4g0.4g0.5g
Arvot/100g100g120kcal4.1g14.4g4.1g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86174