Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g4.3g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi8.6g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)2.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.9g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2.9g4kcal0.5g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g20kcal1.8g1.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko20g10kcal0.9g0.8g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.5g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g52kcal4.6g4.1g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86438