Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow3.4g3.4kcal0.8g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.4g6.6kcal0.5g0g0.5g0g
Ruokakerma Valio 5%1.9g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Sokeri0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g10g3.3kcal0.1g0.6g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g34kcal2.8g2g1.4g0g
Valittu annoskoko20g17kcal1.4g1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.7g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g86kcal7.1g5.1g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752