Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 8.1g2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Purjosipuli 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.1g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2g5.7kcal0.4g0g0.4g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g16kcal1g0.4g0.8g0.4g
Valittu annoskoko20g8kcal0.5g0.2g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.3g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g42kcal2.6g1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901