Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 14g4kcal0.2g0.6g0g0.3g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 40% rasvaa 0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Piirakkataikina Sunnuntai4.1g15kcal0.2g1.3g1g0.1g
Siirappi, tumma0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g42kcal0.8g4.2g2.2g0.8g
Valittu annoskoko20g21kcal0.4g2.1g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.2g1.1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g108kcal2g10.7g5.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87903