Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g8.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 7.4g5.6kcal0.1g1.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)2.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g20kcal0.4g3.4g0.2g0.6g
Valittu annoskoko20g10kcal0.2g1.7g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.1g0.9g0.1g0.2g
Arvot/100g100g51kcal1g8.7g0.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305