Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 1.6g4.7kcal0.1g0.8g0g0.2g
Puolukka 2.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Canderel makeutusjauhe0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g12kcal0.2g2g0g0.6g
Valittu annoskoko20g6kcal0.1g1g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Arvot/100g100g30kcal0.5g5.1g0g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315