Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 6.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Paprika punainen 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow7.7g6.6kcal0.4g1.2g0g0.4g
Herkkusieni säilyke 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g21kcal0.8g3.6g0.2g0.8g
Valittu annoskoko20g11kcal0.4g1.8g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Arvot/100g100g55kcal2.1g9.2g0.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831