Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 11g36kcal3g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras1g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g83kcal6.4g1.8g5.4g0.4g
Valittu annoskoko20g41kcal3.2g0.9g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal1.6g0.5g1.4g0.1g
Arvot/100g100g212kcal16.4g4.6g13.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347