Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell6.9g7.5kcal1.6g0g0.1g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.3g0kcal0g0g0g0g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka2.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 9g8.8kcal0.3g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g36kcal4g4.2g0.2g0.4g
Valittu annoskoko20g18kcal2g2.1g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal1g1.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g93kcal10.3g10.8g0.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566