Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g22kcal2.5g0g1.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.6g1.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Ketsuppi, Felix0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle3.3g4.3kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g58kcal5.8g1.8g3.2g0.4g
Valittu annoskoko20g29kcal2.9g0.9g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal1.5g0.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g149kcal14.9g4.6g8.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630