Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g8.5g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.3g7.1kcal0.8g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska Eldorado4.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g1.6g4.6kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g30kcal2.8g1g1.4g0.6g
Valittu annoskoko20g15kcal1.4g0.5g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.7g0.3g0.4g0.2g
Arvot/100g100g76kcal7.1g2.6g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763