Perunavuoka

Paista jauheliha, mausta suolalla, pippurilla, valkosipulilla ja basilikalla, lisää yrtti-tomaattimurska, sekoita.

Laita uunivuokaan peruna-suikaleet ja peruna-sipuli-suikaleet, lisää suolaa, sekoita joukkoon jauheliha-mössö ja lopuksi kerma.

Paista uunissa 200 astetta noin tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Teija67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g3.9g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Perunasipulisekoitus (Pirkka), annos 500g3.9g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen3.1g4.4kcal0.6g0g0.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.6g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)3.1g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.9g3.3kcal0g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g36kcal2.4g3.2g1.6g0g
Valittu annoskoko20g18kcal1.2g1.6g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.6g0.8g0.4g0g
Arvot/100g100g92kcal6.2g8.2g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249114