Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g4.7g4.7kcal0.9g0.1g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni4.7g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)4.7g2.8kcal0g0.2g0.2g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli2.3g4.2kcal0.2g0.1g0.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g34kcal2.4g1.4g3g0.2g
Valittu annoskoko20g17kcal1.2g0.7g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.6g0.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.6g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522