Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g1g3.1kcal0.1g0.7g0g0.1g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan1.5g5.1kcal0.1g1.1g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.5g0.7kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkoviini kuiva 3.4g2.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g32kcal0.6g5.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko20g16kcal0.3g2.6g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.2g1.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g83kcal1.5g13.3g0.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275