Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka3.3g4.6kcal0.7g0g0.2g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1.3g1.6kcal0.3g0g0.1g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss0.6g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.3g0.7kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.5g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g2.6g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g0.7g0.7kcal0g0g0.4g0g
Voi 0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g33kcal2.4g1g2.8g0.2g
Valittu annoskoko20g17kcal1.2g0.5g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.6g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g85kcal6.1g2.5g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653