Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 6.3g6.7kcal0.5g0.9g0g0.4g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Ruohosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g20kcal1.2g2g0.4g1.2g
Valittu annoskoko20g10kcal0.6g1g0.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.3g0.5g0.1g0.3g
Arvot/100g100g51kcal3g5.1g1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910