Jauhelihapiirakka Sainin tapaan

Sekoita cremefraise, kermaviili, margariinisula, sooda, suola ja jauhot taikinaksi.

Painele se uunipellille, reunat hieman ylös.

Paista jauheliha ja ohutta porkkanasilppua, sipulisilppua ja haluamiasi mausteista.

Lisää täyte piirakan päälle ja tee munamaito-juustoraastesekoitus ja kaada se pellille.

Paista 200-225-asteisessa uunissa kullanruskeaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2515 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Ruokasooda 0.1g0kcal0g0g0g0g
Creme fraise1.6g4.4kcal0.1g0g0.4g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1.6g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)1.2g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Kevytkerma4.7g5.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]0.8g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g65kcal3.2g4.6g3.6g0.2g
Valittu annoskoko20g32kcal1.6g2.3g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal0.8g1.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g165kcal8.1g11.7g9.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438734