Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g3.9g15kcal0g3.8g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g39kcal0.2g9g0g0.4g
Valittu annoskoko20g20kcal0.1g4.5g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.1g2.3g0g0.1g
Arvot/100g100g99kcal0.5g22.7g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126