Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.8g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Perunajauhot,rainbow4.4g14kcal0g3.6g0g0.1g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mansikka 2.6g1.2kcal0g0.2g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1.3g5kcal0g1.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 2.6g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g88kcal1.2g17.8g1g0.4g
Valittu annoskoko20g44kcal0.6g8.9g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal0.3g4.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g224kcal3.1g45.4g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386