Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g15g9kcal0.2g2g0g0.1g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)4.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g23kcal0.6g4.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko20g11kcal0.3g2.2g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g58kcal1.5g11.2g0.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105