Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)3.9g2.2kcal0.3g0.2g0g0g
Arkijuustoraaste (Valio)6.2g23kcal1.9g0g1.7g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g0.2g0.1kcal0g0g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Pekoni rasvainen 1.6g5.9kcal0.2g0g0.6g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g3.1g7kcal0.6g0g0.5g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)1.3g1.9kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g90kcal7.4g0.4g6.6g0.2g
Valittu annoskoko20g45kcal3.7g0.2g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal1.9g0.1g1.7g0.1g
Arvot/100g100g229kcal18.8g1g16.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842