Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g4.7g10kcal0.5g1.9g0.1g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.8g6.2kcal0.7g0g0.4g0g
Salsa medium (Rainbow)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g0.6g0.9kcal0g0g0.1g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman3.8g7.5kcal0.8g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g53kcal4g4.2g2g0.8g
Valittu annoskoko20g26kcal2g2.1g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal1g1.1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g134kcal10.2g10.7g5.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225