Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6g8.5kcal0.7g0g0.6g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 1.6g1kcal0.2g0g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl7.3g27kcal2.1g0g2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2.9g17kcal0.6g0.2g1.6g0g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g0.5g0.2kcal0g0g0g0.4g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g114kcal7.4g1.4g8.4g1.2g
Valittu annoskoko20g57kcal3.7g0.7g4.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna10g29kcal1.9g0.4g2.1g0.3g
Arvot/100g100g290kcal18.9g3.6g21.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236488