Kukkakaaligratiini

2 kpl kukkakaalia (yht. 900 g)
1 dl vettä
1 prk Kavli kevyt kinkkusulatejuusto 3 %
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl muskottipähkinää
3 viipaletta Ingman Aamuinen juustoa 11 %

Höyrytä kukkakaalipaloja n. 15 min (voit myös keittää n. 10 min).

Valmista kastike eli lisää kiehuvaan veteen kinkkusulatejuusto ja mausteet, anna hautua kunnes juusto on sulanut.

Laita kukkakaalinkukinnot vuokaan, kaada kastike päälle.

Lisää päällimmäiseksi pilkotut juustoviipaleet.

Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 20-30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aamuinen sulatejuusto (Ingman 11%)0.9g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Kavli Kevytjuusto Kinkku 3%3.1g3.4kcal0.6g0.1g0.1g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali14g2.8kcal0.3g0.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g16kcal2.2g0.8g0.4g0.6g
Valittu annoskoko20g8kcal1.1g0.4g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.6g0.2g0.1g0.2g
Arvot/100g100g41kcal5.6g2g1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=23837