Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.8g6kcal0g0.1g0.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g41kcal2.8g1g2.6g0.4g
Valittu annoskoko20g21kcal1.4g0.5g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.7g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g104kcal7.1g2.5g6.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241398