Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g6.7g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Canderel makeutusjauhe2.8g11kcal0.1g2.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Margariini, flora kevyt 40 1.4g5.3kcal0g0.1g0.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g1.4g1kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.5g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g90kcal2g15.8g2.2g0.6g
Valittu annoskoko20g45kcal1g7.9g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal0.5g4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g230kcal5.1g40.3g5.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279917