Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)4.4g11kcal0.8g0g0.9g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit2.7g3.6kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g34kcal2g1.2g2.6g0.6g
Valittu annoskoko20g17kcal1g0.6g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.5g0.3g0.7g0.2g
Arvot/100g100g87kcal5.1g3.1g6.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996