Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 3.4g11kcal0.4g2.3g0g0.1g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g3.8g3.9kcal0.7g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g3.9g3.1kcal0.1g0.3g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl6.2g1.9kcal0.3g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g50kcal3.4g5.4g1.4g0.4g
Valittu annoskoko20g25kcal1.7g2.7g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal0.9g1.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g128kcal8.7g13.8g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180